Hyllypaikka sisältää 3 hyllyä ja vaatetangon sekä henkarit. Häkkihuoneita on erikokoisia: pieni, normaali, iso ja jätti. Kaikki on reunustettu verkkoseinillä.
Hyllypaikan vuokra: 15 €/vko

Lattiapaikan vuokra 90€/4vko
Häkkihuoneen vuokra 30€/vko tai 110€/4vko

+3% myyntiprovisio

Vuokra maksetaan varatessa. Jos haluat peruuttaa jo maksetun myyntipaikkasi, joudumme veloittamaan 5 € peruutusmaksun. HUOM! JATKUVA VARAUS PITÄÄ IRTISANOA VIIMEISTÄÄN KOLME (3) PÄIVÄÄ ENNEN HALUTTUA PÄÄTTYMISPÄIVÄÄ!!.

Voit vuokrata paikan kirppikseltä tai suoraan netistä osoitteessa www.patakaks.com. Vuokratessasi paikan saat käyttäjätunnuksen ja salasanan.
Viivakoodihintalaput saat kirppikseltä ilmaiseksi, niitä ei voi tulostaa kotona. Halutessasi voit ostaa tarrallisia viivakoodihintalappuja kirppikseltä 0,50€/arkki(30tarraa)
Tuotteiden hinnoittelu ja myynnin seuranta:
Myyntiä pystyy seuraamaan myyntijakson aikana internetissä osoitteessa www.patakaks.com

Kirppari-Kalle -ohjelmassa pystyt hinnoittelemaan ja nimeämään tuotteesi valmiiksi, jolloin hintalapputarroihin tulostuu tuotteille antamasi nimet ja hinnat. Tällöin myynninseurannassa näkyy tuotenumeron ja myyntihinnan lisäksi tuotteen nimi (ks. www.kirpparikalle.net)

Jos kirjoitat hintatarrat käsin ja haluat seurata myyntiä tuotekohtaisesti, sinun tulee täyttää yhteenvetolista, jotta tiedät, mikä koodi tarkoittaa mitäkin tuotetta. Hintalappuun täytyy AINA laittaa myös TUOTEKUVAUS, muutoin emme voi myydä tuotetta. Koska käytössämme on asiakasnumeroon perustuvat hintatarrat, voi tuotteita myydä jo myyntijaksoa edeltävänä iltana.
Myyntiajan päättyessä myyntipaikan tulee olla tyhjä klo 17 mennessä. Tyhjentämättä jääneistä myyntipöydistä veloitamme 15 € tyhjennysmaksun. Häkkipaikan tyhjennyksestä veloitamme 45 €.
Turvallisuus: Patakakkosella on tallentava kameravalvonta, elektroninen hälytinporttijärjestelmä Arvokkaimpiin tuotteisiin kannattaa kiinnittää  hälytin. PALOTURVALLISUUSSYISTÄ LATTIALLA TAI KÄYTÄVILLÄ EI SAA SÄILYTTÄÄ TAVARAA!
Kiellettyjä tuotteita ovat: elintarvikkeet (myös eläinten ruoat), alkoholi, tupakka- ja nikotiinituotteet, lääkkeet, aseet, herkästi syttyvät aineet, piraattiäänitteet ja -filmit ja epäsiveelliset tuotteet.
Tilitys tehdään aikaisintaan viikon kuluttua, arkipäivänä (ma-pe) klo 10 – 17. Jos tyhjennät pöytäsi viikonloppuna, saat tilityksen kyseisenä päivänä. Tilille maksetuista tilityksistä saa myyntiraportin ainoastaan erikseen pyydettäessä. Varat luovutetaan käteisenä kuittausta vastaan myyntipaikan varaajalle tai hänen valtakirjalla valtuuttamalleen henkilölle (henkilöllisyys todistettava) tai varat voidaan maksaa myös myyntipaikan varaajan ilmoittamalle pankkitilille aina tiistaisin iltais. Huom! Jos tilityksesi ylittää 400 € ja haluat sen käteisenä, pitää siitä ilmoittaa kirppikselle vähintään kaksi päivää ennen tilityksen ottamista.
Vinkkejä myyvään kirppispaikkaan:
tuo myyntiin hyväkuntoisia ja puhtaita tuotteita
kirjoita tuotteen kuvaus ja hinta selkeästi hintalappuun. Jos tuotteessa on jotain vikaa, kirjoita myös siitä
kiinnitä hintalaput hyvin kiinni. Käytä apuna nuppineuloja, teippiä yms. Huom! Älä laita neulaa tai teippiä viivakoodin päälle
älä laita myyntipaikkaa kerralla liian täyteen vaan tuo tavaraa lisää pitkin viikkoa
pidä myyntipaikka siistinä, kannattaa käydä mahdollisimman usein siistimässä paikkaa
älä ylihinnoittele! Seuraa kirpputorien yleistä hintatasoa ja mieti, mitä itse olisit valmis maksamaan samanlaisista tuotteista
jos tuotteet eivät myy, laske hintoja (muista aina hintoja muuttaessasi laittaa uusi hintalappu). Voit myös laittaa kaikki tuotteet alennukseen. Yleisimmät alennusprosentit ovat -25%, -30%, -50%, -70% ja -90%
HUOM! Jos sinulla on useita kirppispaikkoja samaan aikaan, koskee alennus kaikkia paikkoja, myös vitriinissä olevia tuotteita.

Vinkkejä hälyttimen käyttöön:
–käytössämme on 5 erilaista hälytintä: nastakovahälytin, lenkkikovahälytin, tarrahälytin, CD- ja DVD-lukko.

–Tarrahälyttimet maksavat 0,10 €/kpl ja kovahälyttimet/CD/DVD-lukot 0,20 €/kpl. Lopettaessasi kirppispaikan, henkilökunta poistaa hälyttimet kassalla. Nopeuttaaksesi kassan toimintaa, lajittele hälylliset tuotteet erikseen muista tuotteista.

nastalla olevat kovahälyttimet sopivat parhaiten vaatteisiin ja laukkuihin
kiinnitä nastallinen kovahälytin aina kiinni suoraan itse tuotteeseen ja mielellään hintalapun läpi mutta niin, ettei viivakoodi peity
lenkillä olevat kovahälyttimet sopivat mm. kenkiin, tavaroihin, kelloihin ja koruihin
tarrahälyttimiä tulisi laittaa vain sellaisiin tuotteisiin, joihin kovahälytintä ei saa kiinni
laita tarrahälytin piiloon esim. hintalapun alle
älä leikkaa, ruttaa tai laita tarrahälytintä metallia vasten!

​​